EEM Groepenkasten

Kaartvoorverkoop Drentse Piraten Party van Radio Bokzwien van start

drentse piratenparty, radio bokzwienErica – De kaartvoorverkoop van de Drentse Piraten Party van Radio Bokzwien is van start. Het unieke piratenfeest is op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart aanstaande. Het is nu echter op een andere locatie en wel aan de Ericasestraat 31 in Erica.

Vrijdag

‘s Avonds vanaf 19:00 uur gaat het weer gebeuren, het feest waar iedereen naar verlangt, De Drentse Piraten Party. De Drentse Piraten Party wordt op vrijdag 11 maart gevierd met artiesten zoals ‘Dolly en Zien Tarrels en een Piraten Battle’. Ook de Gigant FM, Tukker Team, T-Bone, Lancia-Stuntvogel, Kleine Soldaat, Waailappen Team, Radio Bladhark zullen hun kunnen tonen.

Zaterdag

Op zaterdag 12 maart komen Jannes, The Classics, Frank & Mirella, Stemmingmakers 2.0. Het gehele weekend wordt muzikaal omlijst door DJ Peter Hermans en natuurlijk de DJ’s van Radio Bokzwien! Het muziekfeest begint op beide avonden om 19.00 uur. De voorverkoop adressen zijn: Grillroom Shalom Klazienaveen en Snackbar Anytime G.J. Erica.

Voorverkoop

In de voorverkoop kosten de kaarten voor deze avond € 15,-. Tijdens de avond zelf is de kassaprijs € 20,-. Vanaf 1 februari 2016 zijn de kaarten ook te koop op de volgende twee voorverkoop adressen: Anytime G.J. in Erica en Grillroom Shalom in Klazienaveen.

from to
Uitgaan


Back To Top