EEM Groepenkasten

Kans op mist, bewolkt, vanavond regen

weerkaartRegio – De komende tijd is het rustig herfstweer met meer bewolking dan zon en soms een beetje regen. Het weekend verloopt bijzonder zacht met maxima van 9 tot 14 graden. Komende week grote kans op een klein beetje regen.

Vanochtend zijn er veel wolkenvelden met in het noordoosten enkele mistbanken. Later in de ochtend lost de mist op en kan nog even de zon schijnen.

Vanmiddag neemt vanuit het zuidwesten de bewolking verder toe en tegen de avond kan in Zeeland een beetje regen vallen. Bij een matige, een in het noordwestelijk kustgebied vrij krachtige, oostenwind stijgt de temperatuur naar 7 tot 9 graden.

Vanavond wordt de bewolking dikker en van tijd tot tijd regent het licht. De temperatuur daalt naar een graad of 6. In het noordoosten blijft het nog een tijd droog en koelt het af naar 4 graden.

Morgen bevinden we ons in zachte lucht met in de middag 9 graden in het noorden tot 13 in het zuiden. Helaas gaat deze relatieve warmte gepaard met vrij veel bewolking en lokaal zou ook een spatje regen kunnen vallen.

Ook zondag is het bijzonder zacht herfstweer met maxima van 10 tot 14 graden en lokaal wat regen.

In de nacht naar maandag en maandag overdag ligt een frontaal systeem boven ons land en is het bewolkt met af en toe regen.

De dagen daarna daalt de middagtemperatuur naar normale waarden van een graad of 8. Daarbij is het licht wisselvallig met een grote kans op een klein beetje regen.

(Bron: Weeronline.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top