EEM Groepenkasten

Kerstbelevingstocht op zaterdag 16 december in Klazienaveen

kerststal kerstwandelingKlazienaveen – Zaterdag 16 december houdt de Oecumenische Werkgroep weer een kerstwandeling door Klazienaveen.

De wandeling gaat langs alle kerken in Klazienaveen. De tocht is ongeveer 1.900 meter lang en is voor iedereen toegankelijk. Iedereen is van harte welkom.

Kersttaferelen

Deelnemers kunnen met de kerstwandeling starten vanaf de St. Henricuskerk aan de Stellingstraat vanaf 16.30 uur tot 18.00 uur. Daar kan men wat drinken en luisteren naar het koor Care Free ’16, om aansluitend met de wandeltocht te beginnen. De verwachting is dat iedereen uiterlijk rond 19.45 uur weer bij het eindpunt Kruiskerk zal zijn.

Naar Bethlehem

Onderweg zijn schapen en taferelen te bekijken en koren te beluisteren. Op die manier is de lichtroute met honderden lichtjes te volgen langs de kerken op weg naar de kribbe in Bethlehem. In of bij elke kerk is er iets te doen en ook onderweg zijn nog verschillende taferelen te bewonderen. Alles is uiteraard verlicht.

Kerstboodschap

Er worden broodjes en presentjes uitgedeeld om zo de boodschap van Kerst mee te geven. De wandeling eindigt bij de Kruiskerk aan de Omloop. Daar kan men nog luisteren naar een koor en genieten van wat drinken en een traktatie.

Langs de hele route zijn verkeersregelaars aanwezig om alles in goede banen te leiden en bij het oversteken staat iemand met een windlicht.

Wat: Kerstbelevingstocht / Kerstwandeling
Waar: St. Henricuskerk Klazienaveen
Wanneer: Zaterdag 16 december 2017 vanaf 16.30 uur.
Voor wie: Voor iedereen, deelname is gratis

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top