EEM Groepenkasten

Kerstmarkt in Kerstsfeervolle centrum Zwartemeer

zwartemeer, kerstmarktZwartemeer – Ook dit jaar organiseert “Werkgroep Centrumactiviteiten Zwartemeer” (onderdeel van “Stichting Cultuur / Recreatie / Toerisme Zwartemeer”) weer een Kerstmarkt en wel op zondag 17 december 2017.

Kerstsfeer

Deze Kerstmarkt vindt plaats in een meer dan ooit prachtig in Kerstsfeer gebracht centrum. Naast de vele Kerstbomen die weer geplaatst gaan worden en het in Kerstsfeer brengen van de zuilen plaatst de centrumgroep in samenwerking met de Handelsvereniging en de Motorclub Black Eagle maar liefst 10 grote verlichte Kerstbomen op het water van de Zuidervaart en het Verlengde Hoogeveense Vaart.

De Kerstmarkt bestaat ook dit jaar weer uit een en al gezelligheid. Zo zal het “Accordeontrio van het Veenpark” weer diverse optredens verzorgen maar zal voor het eerst dit jaar ook de “Eemslander Shanty’s ” tijdens deze Kerstmarkt enkele optredens verzorgen.

Kersttrein

Uiteraard is ook de Kerstman weer aanwezig en zal ook het bekende “Treintje” weer door het centrum van Zwartemeer toeren. Voor kinderen en hun ouders of opa’s & oma’s altijd een mooie attractie.

Bezoekers aan de kerstmarkt kunnen na inleveren van een bon die voorkomt op de folder van De Spar, een grote Boodschappenmand winnen. Deze folder wordt huis aan huis bezorgd in Barger-Compascuum en Zwartemeer. Bezoeker van elders die geen folder hebben ontvangen kunnen tijdens deze Kerstmarkt een folder bekomen bij de kraam van de “Centrumgroep”.

zwartemeer kerstmarkt kersttrein

Gratis kraam

De centrumgroep wil er ook dit jaar weer alles aan doen om een zo’n groot mogelijk aanbod te bewerkstelligen. Zwartemeerse Verenigingen / Stichtingen / Groeperingen die hun kas willen spekken kunnen gratis een kraam bekomen, alle anderen betalen voor een kraam € 15,00. Ook standhouders van elders kunnen een kraam huren. Wel is het zo dat de te verkopen artikelen iets met kerst te maken moeten hebben.

Degene die zich willen opgeven kunnen dat doen bij: Modehuis Batterink tel. 31 25 68 of bij Verfspuiterij Tapper tel. 31 33 67.

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top