EEM Groepenkasten

Kerstsponsoractie Spie goed voor € 1.200 voor Stichting Energy4Kids

energy4kids martin kwint spieKlazienaveen – Martin Kwint heeft dit jaar voor het eerst de halve triathlon in Klazienaveen meegedaan. Daarmee heeft hij een leuk bedrag van € 1.200,00 aan sponsorgeld bijeen gehaald voor de Stichting Energy4Kids. Zijn werkgever SPIE heeft dat bedrag deze week verdubbeld!

Lees ook: Martin Kwint doet Triathlon voor Energy4Kids

Halve triathlon voor Energy4Kids

Martin Kwint: “Dit jaar heb ik de halve triatlon in Klazienaveen gedaan voor de Stichting Energy4kids. Dat was zwaar, maar gaf een enorm voldaan gevoel en was erg leuk om te doen. Vooral omdat ik daarmee een bedrag van maar liefst € 1.200,00 aan sponsorgeld voor Energy4Kids heb binnen gehaald.”

Martin werkt bij SPIE. SPIE is een groot installatiebedrijf (+3.500 fte) in Nederland die op heel veel disciplines werkzaam is, zoals op het gebied van industrie, infra, buildings en energie.

Goede motivatie

Martin: “We hebben jaarlijks een Kerstborrel met z’n allen waar de directie verdeeld over 5 plaatsen en 4 dagen in Nederland langskomt en het jaar doorneemt om daarna gezellig met elkaar eten. Sinds een aantal jaren stelt de directie een bedrag beschikbaar voor goede doelen waarvoor een medewerker zich ingezet heeft. Hiervoor moet je als medewerker een goede motivatie indienen. De inzendingen worden door een onafhankelijk jury beoordeeld en zij mogen aan een actie ook een bedrag hangen. Er waren dit jaar dik over de 100 inzendingen en zijn er ongeveer 12-14 verdeeld over het land. Dit jaar hebben ze Energy4Kids uitgekozen. Daar ben ik natuurlijk enorm blij mee.”

Martin Kwint Triathlon Klazienaveen Stichting Energy4Kids 2016 03

Verdubbelen

In de motivatie dient de aanvrager ook aan te geven welk bedrag hij of zij graag voor het goede doel wil. Aangezien Martin tijdens de halve triathlon zelf al een bedrag van € 1.200,00 bijeen had gehaald, leek het hem leuk dat zijn werkgever dat bedrag zou verdubbelen, dus ook nog eens € 1.200,00 zou schenken aan Energy4Kids. Afgelopen dinsdag 20 december heeft Martin de cheque overhandigd aan Betty Enninga van de Stichting Energy4Kids. Het totaalbedrag van Martin is hiermee verdubbeld tot een geweldig bedrag van € 2.400,00. Een top prestatie van Martin en zijn werkgever SPIE.

Stichting Energy4Kids

Betty Enninga van de Stichting Energy4Kids was er maar wat blij mee. Betty: “Het was natuurlijk al geweldig dat Martin Energy4Kids had aangedragen bij SPIE. Dat het dan ook nog gehonoreerd is, is natuurlijk helemaal geweldig! Het is echt een super mooi bedrag. Ik was zeer blij verrast toen ik op de cheque zag hoe hoog het bedrag was dat SPIE doneert.”

Bedankt!

“Samen met alle andere acties dit jaar heeft Energy4Kids veel geld bij elkaar gekregen. Namens Energy4Kids bedankt ik alle mensen, bedrijven en instellingen die zich op welke wijze dan ook ingezet hebben voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Want ieder kind heeft recht op energie! Onze ambitie, stop energiestofwisselingsziekten!, is hiermee weer een stapje dichterbij gekomen.”, besluit Betty.

Meer informatie over de Stichting Energy4Kids is te vinden op www.energy4kids.nl en op Facebook: @Energy4Kids.

Energy4Kids stofwisselingsziekte

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top