EEM Groepenkasten

Kerstwandeling met “De Tippelaar”

Oosterbos Klazienaveen

Klazienaveen – Wandelsportvereniging “De Tippelaar” houdt geheel volgens traditie op vrijdag 26 december, 2e Kerstdag, alweer de 31e Kerstwandeling. Als vanouds is de start vanuit de kantine van vv Klazienaveen.

Deze Kerstwandeling kan worden gelopen in 3 afstanden: 5 km, 10 km en 15 km. Vanaf 10.00 uur kunnen de deelnemers beginnen met de wandeling. Vanaf 12.30 uur kan er niet meer worden gestart voor de 15 km en vanaf 14.00 uur kan er niet meer worden gestart voor de 5 en 10 km.

De 10 en 15 km gaan onder andere door het zuidelijke gedeelte van Klazienaveen en door het centrum langs de Ovonde om uiteindelijk uit te komen bij het rustpunt, Thee- en koffieschenkerij De Groene Trambrug, vlakbij de nieuwe sluis in het Oosterbos. Daar worden de deelnemers verwend met lekkere warme cholademelk of Glühwein. Vanaf daar wordt de route vervolgd om uiteindelijk te eindigen waar ook is gestart, in de kantine van vv Klazienaveen. Daar is er voor iedere deelnemer nog een kopje snert of een bakje patat.

De kosten voor dit evenement zijn € 4,50 voor senioren en € 4,00 voor junioren t/m 17 jaar. Leden van de wandelvereniging betalen € 0,50 minder.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met 0591 – 31 68 26 of een e-mail sturen naar g.niers41@ziggo.nl. Ook op de website www.wsvdetippelaar.nl staat meer informatie.Back To Top