EEM Groepenkasten

Kidskerst Gala op 24 december in het Esdal College

kerstgala, kidsgalaKlazienaveen –  Op 24 december vindt het Kidskerst Gala plaats in het Esdal College Klazienaveen georganiseerd de Baptistengemeente de Regio.

Kinderkoor

Deze speciale kerstavonddienst is gericht op kinderen, met optredens voor en door kinderen. Voor deze toch wel bijzondere kerstavond is een een speciaal projectkinderkoor samengesteld. Kinderen van basisschool De Kap en Baptistengemeente De Regio vormen samen een kinderkoor dat de door hen ingestudeerde liedjes ten gehore zal brengen. Ook de StreetDanceGroep van gymvereniging Klazienaveen zal een voorstelling geven tijdens de kerstdienst. De bekende zandschepper Harm van Schaik zal aanwezig zijn om een demonstratie te verzorgen. En voor de allerkleinsten is er opvang mogelijk in de crèche.

Like/Share en Winactie

Op de facebookpagina van VBG de Regio is een like/share en winactie. De prijswinnaars worden tijdens kerstavond bekend gemaakt. Op de avond zelf zal er nog een extra prijs verloot worden.

Wanneer: donderdag 24 december van 18.30 uur tot 20.00 uur
Waar: Esdal College

kerstgala, kidsgala

Kerstviering

Op Eerste kerstdag, vrijdag 25 december, wordt er ‘ouderwets’ kerst gevierd in de Baptistengemeente, de aanvang hiervan is 10.00 uur in het Esdal College.Back To Top