EEM Groepenkasten

Kinder- en Jeugdtriathlon Klazienaveen zoekt vrijwilligers voor 17 juli

triathlon kindertriathlon jeugdtriathlon klazienaveen 2016Klazienaveen – De organisatie van de kinder- en jeugdtriathlon in Klazienaveen op 17 juli aan staande is nog op zoek naar enkele vrijwilligers. Wil en kun jij ook helpen?

Kinder- en jeugdtriathlon

Op zondagochtend 17 juli is Klazienaveen weer het strijdtoneel voor de kinder- en jeugdtriathlon. De laatste jaren mag de organisatie zich verheugen op een steeds toenemende deelname, niet alleen uit Klazienaveen, maar uit heel Nederland.
Aangezien de kindertriathlon dit jaar is uitgebreid met een jeugdtriathlon, voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar, zijn er nog meer vrijwilligers nodig en zonder vrijwilligers kan een evenement niet bestaan!

Vrijwilligers

Ieder jaar probeert de Stichting Triathlon Klazienaveen het evenement met behulp van vrijwilligers in goede banen te leiden.
Dit jaar is het doel van de organisatie om een grote groep enthousiaste vrijwilligers bij elkaar te krijgen om ook de kinder- en jeugdtriathlon weer tot een groot succes te maken.

Wat wordt er gevraagd?

Als je houdt van sportiviteit, enthousiasme en trots bent op zo’n groot evenement in het dorp dan is de Stichting triathlon Klazienaveen op zoek naar jou!

Bij de kinder- en jeugdtriathlon zijn op veel verschillende onderdelen vrijwilligers nodig:

  • Parkoersbegeleiding (triathleten de weg wijzen op het loop- en fietsparkoers)
  • Hulp in de wisselzone tijdens de wedstrijd
  • Hulp bij de finish
  • Aanspreekpunt triathleten

Hoeveel tijd ben je kwijt?

De kindertriathlon en jeugdtriathlon is ’s morgens van 8:30 tot 11:00 uur. Van de vrijwilligers wordt verwacht dat ze van 8:00 tot 11:30 uur beschikbaar zijn. Triathleten die zelf deelnemen aan een afstand zouden in overleg eerder hun post kunnen verlaten. Ook wordt er natuurlijk rekening gehouden met de specifieke wensen van de vrijwilligers.

Geef je op!

Wil jij het mogelijk maken dat de kindertriathlon een goed en veilig evenement is voor alle kinderen? Maak het enthousiasme van de kinderen van dichtbij mee en geef je nu op als vrijwilliger!

Stuur een mail naar: ellenolijve@live.nl.

triathlon kindertriathlon jeugdtriathlon klazienaveen 2016Back To Top