EEM Groepenkasten

Kindercoachpraktijk De Glimlach geeft kinderen steuntje in de rug

Kindercoachpraktijk De Glimlach Klazienaveen

Klazienaveen – Sinds februari jl. is Joyce Kuhl (28) haar eigen kindercoachpraktijk gestart in Klazienaveen. Met “De Glimlach” schiet ze ouders en kinderen (6 t/m 13 jaar) te hulp die op sociaal en/of emotioneel gebied een steuntje in de rug kunnen gebruiken. “Mijn doel is dat ieder kind de kans krijgt om zich gelukkig te voelen en een gezond zelfvertrouwen heeft. Zo leren zij omgaan met emoties en lastige situaties”, aldus Joyce.

Joyce is gediplomeerd kindercoach en kan door het, op spelenderwijs, voeren van gesprekken, het luisteren naar en het observeren van kinderen een goed beeld vormen van de knelpunten waar zij last van hebben. Wanneer ouders voelen dat er iets speelt, maar het gevoel hebben er geen grip op te hebben of krijgen, dan is het fijn dat hun kind even op weg geholpen wordt. Te denken valt aan situaties waardoor kinderen zich niet begrepen voelen, of dat ouders zich even geen raad weten op het gebied van (faal)angst, pesterijen, scheidingen, ziekte en dergelijke.

Het kind staat centraal

Het kind staat centraal en er wordt gezocht naar innerlijke kracht om op deze manier zijn of haar hulpvraag te ontdekken en te beantwoorden. “Het is mooi om te zien hoe patronen worden doorbroken door henzelf bewust te laten worden van hun eigen talenten, kwaliteiten en innerlijke kracht en met een brede glimlach de toekomst tegemoet zien gaan.”

Meer informatie

Voor meer informatie, zie www.kindercoachpraktijkdeglimlach.nl.Back To Top