EEM Groepenkasten

Kindertriathlon Klazienaveen zoekt vrijwilligers voor 23 augustus

triathlon klazienaveen 2015 kids kindertriathlonKlazienaveen – Op zondagochtend 23 augustus is Klazienaveen weer het strijdtoneel voor de kindertriathlon. De laatste jaren mag de organisatie zich verheugen op een steeds toenemende deelname, niet alleen uit Klazienaveen, maar uit heel Nederland.

Vrijwilligers

Ieder jaar probeert de Stichting Triathlon Klazienaveen het evenement met behulp van vrijwilligers in goede banen te leiden.
Dit jaar is het doel van de organisatie om een grote groep enthousiaste vrijwilligers bij elkaar te krijgen om ook de kindertriathlon weer tot een groot succes te maken. Want zonder vrijwilligers kan een evenement niet bestaan!

Wat wordt er gevraagd?

Als je houdt van sportiviteit, enthousiasme en trots bent op zo’n groot evenement in het dorp dan is de Stichting triathlon Klazienaveen op zoek naar jou!

Bij de kindertriathlon zijn op veel verschillende onderdelen vrijwilligers nodig.

  • Verkeersregelaar (in bezit van cursus).
  • Toezicht in het zwembad.
  • Parkoersbegeleiding (triathleten de weg wijzen op het loop- en fietsparkoers).
  • Hulp in de wisselzone tijdens de wedstrijd.
  • Hulp bij de finish.
  • Aanspreekpunt triathleten.

Hoeveel tijd ben je kwijt?

De kindertriathlon is ’s morgens van 9:30 tot 11:00 uur. Van de vrijwilligers wordt verwacht dat ze van 8:30 tot 11:30 uur beschikbaar zijn. Triathleten die zelf deelnemen aan een afstand zouden in overleg eerder hun post kunnen verlaten.

Geef je nu op!

Wil jij het mogelijk maken dat de kindertriathlon een goed en veilig evenement is voor alle kinderen? Maak het enthousiasme van de kinderen van dichtbij mee en geef je nu op als vrijwilliger!

Stuur een mail naar: secretariaat@triathlonklazienaveen.nl.

triathlon klazienaveen 2015 kids kindertriathlon

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top