EEM Groepenkasten

Klazienaveen in doelpuntenfestijn onderuit tegen DZOH

vv klazienaveen 1 2016-2017Klazienaveen/Emmen – In een waar doelpuntenspektakel moest vv Klazienaveen zaterdag het onderspit delven tegen DZOH. Het werd uiteindelijk 4-3 voor de ploeg uit Emmen.

In de derby nam vv Klazienaveen tegen het kwakkelende DZOH de leiding. Yoring Habing maakte de openingstreffer. Roy Stroeve wist voor de mannen van trainer/coach Martin Drent na een half uur de gelijkmaker te maken. Vlak voor de rust zette Max Heijnen de Emmense formatie op voorsprong: 2-1.

Voortvarend

Klazienaveen begon de tweede helft voortvarend en kwam via Nick van der Sleen op gelijke hoogte: 2-2. Via Gerben Rog kwam DZOH al snel weer op voorsprong: 3-2. Na de gelijkmaker van Iwan Lambers (3-3) leek de derby op een gelijkspel uit te draaien. Zo’n 10 minuten voor het einde besliste Yannick van Duyn de wedstrijd echter in Emmens voordeel: 4-3.

Stand

vv Klazienaveen staat na zaterdag in de Tweede Klasse J nu op een 4e plaats met 35 punten uit 21 wedstrijd. DZOH volgt op 1 punt: 34 uit 21, evenveel als Noordscheschut en Gramsbergen. Op de 2e plaats staat Pelikaan S met 1 putje meer dan Klazienaveen: 36 uit 21. Het belooft nog een spannend slotstuk van de competitie te worden.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top