EEM Groepenkasten

Klazienaveen en Drenthina wederom tegenover elkaar

vv klazienaveen 1 seizoen 2014-2015Klazienaveen – Aanstaande zaterdag kruisen vv Klazienaveen en Drenthina wederom de degens. Jongstleden 4 april stonden ze ook al tegenover elkaar. Beide ploegen zullen moeten winnen als ze het seizoen niet als een nachtkaars uit willen laten gaan, want de achterstand in de 3e periode is afgelopen week namelijk weer gegroeid.

Beide ploegen kunnen zich richten op plaats 3 in de periode, omdat Noorscheschut en Groen Geel, de nummer 1 en 2, al een periode titel op zak hebben. Op plek 3 staat momenteel DESZ, op 3 punten gevolgd door zowel Klazienaveen als Drenthine. Met nog 4 wedstrijden te gaan is de 3e plaats nog in het zicht.

Heenwedstrijd

Twee weken geleden was Drenthine met een 1-0 zege de gelukkige. Een gelijkspel was toen zeker op z’n plaats geweest. Bij winst had Klazienaveen nog aanspraak kunnen maken op de 2e periode. Klazienaveen wist door dit gelijke spel voor de 3e keer op rij niet te winnen van Drenthina.

Verlies

Afgelopen week lieten beide ploegen de punten aan hun tegenstander, beide laagvlieger. Voor beide ploegen dus een slechte generale voor de derby van Zuidoost Drenthe.Back To Top