EEM Groepenkasten

Heeft Klazienaveen de grootste Paasbult van Drenthe?

paasvuur, barger-oosterveenKlazienaveen/Nieuw-Roden – RTV Drenthe heeft begin deze week via Facebook een oproep gedaan: Wie heeft de grootste paasbult van Drenthe? Ze kregen heel veel reactie binnen, maar 2 plaatsen bleken eruit te springen: Klazienaveen en Nieuw-Roden.

De bult in zowel Klazienaveen als Nieuw-Roden blijken beide zo’n 10 meter hoog te zijn. Toch zijn er wel een paar verschillen. De bult in Klazienaveen is namelijk al helemaal klaar en wordt dus niet meer hoger. De bult in Nieuw-Roden wordt vandaag (zaterdag) pas afgemaakt en kan dus nog een stuk hoger uitvallen.

Perfecte locatie

In Klazienaveen is de organisatie vooral blij met de plek waar het paasvuur al jaren gemaakt wordt. Dit is een open plek in het recreatiepark De Weidewaard Barger-Oosterveen, gelegen aan de Dordsedijk/Veenhoeksweg. Henk Wanders: “Dit is een perfecte locatie. Prachtig toch, moet je je voorstellen, Eerste Paasdag staat het hier vol met mensen, zo gezellig.”

Wie heeft de grootste?

Welk paasvuur de grootste van Drenthe is blijft dus nog eventjes de vraag. Deze 2 zijn wel de grootste die zich via RTV Drenthe hebben opgegeven.

Lees ook: Paasvuur De Weidewaard op 1e Paasdag.

(Bron: RTV Drenthe)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top