EEM Groepenkasten

Klazienaveen heeft een nieuwe EOP (Dorpsraad)

centrum klazienaveen veenarbeider schip 2Klazienaveen – Klazienaveen heeft per 7 december 2016 weer een Erkend Overleg Partner (Dorpsraad, red.).

Op donderdag 15-12-2016 is besloten de bestuurstaken als volgt te verdelen:

  • Het dagelijks bestuur (DB) wordt gevormd door voorzitter Erwin Robben, secretaris Vianna Spang en penningmeester Anneke Griemink.
  • De overige bestuursleden zullen zich al dan niet met diverse op te richten werkgroepen bezig houden met een aantal verschillende taken binnen het bestuur.
  • John Best gaat zich bemoeien met de werkgroep Openbaar Gebied en Ruimtelijke Indeling. Gerda Zwake richt haar aandacht op de werkgroep Spelen en Cultuur, Gezinus Wolters zal zich bezig houden met de werkgroep Sport en Evenementen en Vianna Spang met de werkgroep Gezondheidzorg en Jeugd.
  • Meindert Danhof zal vanwege zijn jarenlange ervaring fungeren als allround adviseur en Jan Gerfen zal de communicatie en het beheer van de website / sociale media voor zijn rekening nemen.
  • Jan H. Gerfen neemt de communicatie/PR voor zijn rekening.

Aandachtspunten

Er zijn nu al punten waarvan het nieuwe EOP-bestuur zegt “hier moeten we iets aan doen”. Zeer binnenkort zal er wat gedaan moeten worden aan de verkeersveiligheid, het behoud van ons overdekte zwembad en het realiseren van een dorpspark op het oude Norit-terrein.

Belangrijkste is dat het grootste buitendorp van de gemeente Emmen weer een Erkend Overleg Partner heeft.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top