EEM Groepenkasten

Klazienaveen ontvangt FC Emmen en SV Meppen

vv klazienaveen kantineKlazienaveen – Na een zomerstopje van een kleine 4 weken staat de eerste activiteit van het nieuwe seizoen al weer op het programma. Klazienaveen is 20 juli namelijk gastheer van de wedstrijd FC Emmen – SV Meppen.

Voorbereiding

Voor SV Meppen betekent de krachtmeting met FC Emmen het laatste duel in de voorbereiding. In het weekend van 29 juli staat het eerste duel op het programma in de Oberliga Nord, het vierde niveau in Duitsland. In het voorgaande seizoen eindigde SV Meppen hierin op een verdienstelijke 5e plaats. Bekendste spelers van SV Meppen zijn wellicht Mirco Born en Thilo Leugers, welke beide enkele wedstrijden in de eredivisie speelden voor FC Twente. Daarnaast herbergt de selectie enkele Nederlanders, namelijk Menno Heerkes (ex-Heracles Almelo), Jeroen Gies (Jong FC Groningen) en Youri ter Arkel (Groningen / SC Cambuur). In de voorbereiding wist SV Meppen tot nu toe 5 van de 6 wedstrijden te winnen, enkel van Champions League deelnemer Shakhtar Donetsk werd verloren.

Nog niet tevreden

Voor FC Emmen verloopt de voorbereiding minder voortvarend. Nadat de eerste wedstrijd met 6 – 0 werd gewonnen van v.v. Emmen, werd er vervolgens tegen Cambuur Leeuwarden (0 – 1) en Heerenveen (1 – 5) verloren. FC Emmen is nog zoekende en voornamelijk bezig de selectie op sterkte te brengen. Nieuwbakken hoofdtrainer Dick Lukkien is dan ook nog niet tevreden over de huidige staat van zijn selectie. Op het trainingskamp in Wolfheze, waar FC Emmen momenteel verblijft, zijn dan ook een groot aantal spelers op proef. Wellicht dat we enkelen van hen, naast de bekende namen volgende week in actie zullen zien. Echter, de tijd voor FC Emmen begint te dringen, want op 8 augustus wacht de opening van het seizoen tegen Jong Ajax.

FC Emmen tegen SV Meppen op sportpark De Planeet begint om 19.00 uur. Het sportpark is vanaf 17.30 uur geopend, de entree bedraagt €5,-. We adviseren bezoekers zoveel mogelijk op de fiets te komen en rekening te houden met de parkeerplaatsen van aquariumvereniging Minor.

Wat: FC Emmen – SV Meppen
Waar: vv Klazienaveen, Sportpark De Planeet
Wanneer: woensdag 20 juli 2016, 19.00 uur

Tripadvisor NL 600x300
Sport


Back To Top