EEM Groepenkasten

Klazienaveen op zoek naar plek voor campers

camper camping mobile home klazienaveenKlazienaveen – EOP Klazienaveen is momenteel naarstig op zoek naar een fraaie plek voor campers in of in de omgeving van Klazienaveen. Dat laat woordvoerder Jan Gerfen van de EOP weten.

Volgens Gerfen rijden op een mooie dag al gauw zo’n 35 campers door Klazienaveen. “Daarom dachten wij dat het mooi zou zijn er een mooie, rustige plek, enigszins in de buurt van het centrum, zou zijn waar de campers kunnen staan.”, aldus Gerfen.

Standaard vereisten

Op dit moment heeft de EOP 4 locaties op het oog. Van alle 4 worden de mogelijkheden onderzocht. De gewenste plek moet ruimte bieden aan ongeveer 15 campers. Zodra de EOP concretere plannen heeft en de betrokken grondeigenaren bereid zijn mee te werken wordt ook de gemeente ingeschakeld om verdere mogelijkheden te bespreken.

“Het moet bij voorkeur een plek met toezicht zijn.”, aldus Gerfen. “Bovendien zijn er de standaard vereisten, zoals stroom, water en sanitair voor de camperaars.”

Andere boeg

De EOP is van mening dat de komst van een camperplaats het toerisme in Klazienaveen een boost geeft. “Toeristen moet je koesteren. Wij hebben geen vaarweg meer door het dorp, zoals Nieuw-Amsterdam dat nog wel heeft. Wij moeten het dus over een andere boeg gooien.”

(Bron: emmen.nu / Afbeelding: Pixabay)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top