EEM Groepenkasten

Klazienaveen pakt uit met sfeervolle Sinterklaasintocht op Koopzondag 15 november

sinterklaasintocht klazienaveen 2014 -01Klazienaveen – Ondanks dat het nog oktober is, informeren wij jullie graag over de intocht van onze Goedheiligman in Klazienaveen. Kinderen van alle leeftijden kijken hier lang van tevoren naar uit. Door de volle agenda van de Sint en zijn Pieten op de zaterdag heeft de Klazienaveense organisatie gevraagd om ons dorp op ZONDAG 15 november aan te doen. Dan zijn ook de winkels geopend vanwege koopzondag.

Aankomst & Ontvangst

De Sinterklaasintocht in Klazienaveen zal wederom per versierde boot gaan gebeuren, deze zal aanmeren bij de ovonde rond de klok van 13.00 uur. Vervolgens zal de Sint in gezelschap van zo’n 40 pieten zich begeven naar het podium, waar het officiële ontvangst gaat plaats vinden. Een bekende speaker zal Sinterklaas en de Pieten verwelkomen op het podium, daar horen natuurlijk liedjes, dansjes en strooigoed bij. De muzikale omlijsting van de middag wordt op het podium verzorgd door lokale bandjes van Muziekschool Hidding uit Klazienaveen.

sinterklaasintocht klazienaveen 2014 -06

Rondwandeling

Na het welkom op het grote podium, zal Sinterklaas met de pieten door het dorp gaan voor een persoonlijke ontmoeting, foto’s en om tekeningen en verlanglijstjes in ontvangst te nemen.

Facebook

In het centrum wordt een letterspel georganiseerd bij diverse deelnemende winkels. De oplossing kan worden ingediend via Facebookpagina “Nicolaas Van Klazienaveen”. Sinterklaas gaat zelf ook op sociale media, hij is te vinden via https://nl-nl.facebook.com/people/Nicolaas-Van-Klazienaveen/100010181747751 en stuurt af en toe berichtjes. Op deze pagina zal een chatsessie komen, de datum wordt op Facebook bekend gemaakt.

Kleurwedstrijd

Tot slot, is er voor alle basisschoolkinderen van Klazienaveen een kleurwedstrijd. Deze kleurplaten worden vóór de herfstvakantie op alle basisscholen uitgedeeld. De kleurplaten kunnen t/m woensdag 11 november worden ingeleverd in de tonnen van Klazienaveencentrum.nl, die staan bij: Echte Groenteman Rijsdijk, Top1Toys, Jumbo en Boni.

Wij zien je graag op ZONDAG 15 november bij de Sinterklaasintocht!!

Lees ook: Intocht Sinterklaas in Klazienaveen opnieuw een groot feest of bekijk de foto’s van vorig jaar.

sinterklaasintocht klazienaveen 2014 -02

Algemeen






Back To Top