EEM Groepenkasten

Klazienaveen wint van ZZVV: 3 – 0

voetbal vv klazienaveen 1 2015-2016Klazienaveen – Klazienaveen herstelt zich na de 5-0 nederlaag in en tegen Noordscheshut door met 3 – 0 te winnen van ZZVV.

Voor rust was het een en al Klazienaveen dat de klok sloeg. Ze wonnen elk duel en elke tweede bal. Toch was de grootste kans voor ZZVV. Een speler van ZZVV kwam ook in ook met keeper Joep Verhaar, maar door goed keeperswerk werd die kans verijdeld. Namens Klazienaveen waren vooral Patrick Bloemberg en Iwan Lambers gevaarlijk. Doordat ZZVV een paar keer de bal van de doellijn wist te halen, bereikte de oppermachtige thuisploeg de rust met slechts een 1-0 voorsprong. Iwan Lambers kopte vrijstaand raak, nadat een corner niet kon werden weggewerkt. Met die stand mocht ZZVV heel blij zijn, gezien het feit dat het op die ene goede kans na zelden op de helft van de tegenstander bivakkeerde.

Uitstekend keepende Joep Verhaar

Na rust richtten de bezoekers zich op. Ze wonnen met name de eerste 20 minuten meer duels en vele tweede ballen. Nadat de bezoekers zich al een paar gevaarlijk voor het doel van Klazienaveen hadden gemeld kregen ze terecht een penalty. Ook hier had de uitstekend keepende Joep Verhaar echter een passend antwoord op. De strafschop had een kantelpunt in de wedstrijd kunnen zijn voor de bezoekers, echter bleek het in het voordeel van vv Klazienaveen te werken.

Levensgevaarlijk

Klazienaveen heerste niet meer als in de eerste helft, maar via de omschakeling was het levensgevaarlijk. Zo’n 10 minuten voortijd betaalde dat zich uit door een doelpunt van Patrick Bloemberg. Waar iedereen een voorzet verwachte schoot hij verrassend binnen bij de eerste paal. Vlak voor het eindsignaal wist de ingevallen Jasper Woelders de score nog ietsje uit te breiden: 3-0.

Ook het 2e herstelt zich en wint met 3 – 1 van Hollandscheveld.Back To Top