EEM Groepenkasten

Klazienaveen zoekt teams voor 7×7 toernooi (m/v) op 19 mei

klazienaveen knvb 7x7 voetbal toernooiKlazienaveen – Net als voorgaande jaren organiseert de KNVB ook dit jaar weer de populaire 7×7 35/45+ mannen en 20+ vrouwen toernooien. Klazienaveen is 1 van de verenigingen die op 19 mei als gastheer op mag treden.

Iedereen kan meedoen!

De voetballers hoeven geen lid te zijn van de KNVB om deel te nemen, de teams mogen bestaan uit buren, collega’s, vrienden, etc. Voor verenigingen een uitgelezen kans om niet-leden enthousiast te maken voor het 7×7 35/45+ mannen en 20+ vrouwenvoetbal.

Omdat je met én tegen leeftijdsgenoten speelt, is de voetbalsfeer ideaal. Voor velen is het toernooi dan ook de perfecte (gratis) seizoensafsluiter. Voor anderen is deelnemen aan een 7×7-toernooi dé kans om weer eens een balletje te trappen.

Inschrijven

Inschrijven kan hier.

Mannen, vrouwen en verschillende leeftijdscategorieën

Aan de toernooien doen zowel mannen als vrouwen mee. Om ervoor te zorgen dat iedereen tegen gelijkwaardige tegenstanders speelt, zijn er meerdere categorieën. Voor mannen geldt er een minimumleeftijd van 35 jaar, voor vrouwen is de minimumleeftijd 20 jaar.

  • Mannen kunnen spelen in de leeftijdscategorieën 35+ óf 45+
  • Vrouwen kunnen spelen in de leeftijdscategorieën 20+ óf 30+

Individueel of als team inschrijven

Je hoeft niet per se een volledig team te hebben om je in te schrijven. Je kunt er ook voor kiezen om als ‘onvolledig team’ deel te nemen. Bijvoorbeeld als tweetal, drietal, viertal, of gewoon individueel. Van deze losse inschrijvingen maakt de organisatie volledige teams. Online inschrijven kan nog tot en met 2 mei.

Klik hier voor meer informatie.

Tripadvisor NL 600x300
Sport Uitgaan


Back To Top