EEM Groepenkasten

Klazienaveense koppels succesvol tijdens NK koppelsjoelen in Klazienaveen

NK Koppelsjoelen 2015 Brikkenmikkers Klazienaveen Klazienaveen – Sporthal De Zon in Klazienaveen was afgelopen zaterdag met 95 koppels uit heel Nederland het toneel van het NK Koppelsjoelen 2015.

Nederlands Kampioen

Er werd volop gesjoeld voor de titels in de diverse klassen. De Nederlandse top, uitkomend in klasse A, maakte er een spannende strijd van. Tim van Sommeren en Ronald Polman (Ben. Leeuwen) werden Nederlands kampioen. Ze stonden aan het eind van de dag gelijk met Siem Oostenbrink en Dick Eijlers (Lisse). De hoogste serie van 1359 van Tim en Ronald gaf de doorslag en dus de hoofdprijs.

3e in deze klasse werd het koppel Jan Oostenbrink en Sjors Oostenbrink (Veldhoven). De plaatselijke kanshebbers Herman Depenbrock / Harm Zoutman (Ter Apel) en Eric Mensen / Sjaak de Vries (Klazienaveen) bleven steken op plaats 5 en 6.

NK Koppelsjoelen 2015 Brikkenmikkers Klazienaveen

Klasse B werd gewonnen door Jan Klein en Andre ter Velde uit ’t Harde. Jan Luisman en Bertus van der Heijde uit Hardenberg werden winnaars in klasse C. Het Klazienaveense koppel Hennie Huizing en Mieke de Jonge werden 2e in diezelfde klasse.

In klasse D ging de zege naar Piet van de Bulk en Nico Stuut, beide uit Klazienaveen. William Leusink en Ineke Heeres van de Brikkenmikkers werden 3e in de klasse D.

In klasse E was de winst voor Wijnand Voskuil en Janita Voskuil uit Nijkerk. De 2e plaats ging naar Esmé Le Clercq en Amanda Koops uit Klazienaveen.

Open Klassen

Winnaars in de open klasse A zijn Jan Postma en Kees Bouwman uit Groningen. Jans Klunder en Petra Mensen uit Klazienaveen behaalden hier de 3e plaats.

De open klasse B werd gewonnen door Ellen de Vries en Ria de Vries uit Klazienaveen. Tafeltennisvereniging De Treffers gaven de gehele dag Tafeltennis-demonstraties.

In de pauzes van het NK sjoelen waren er optredens van Nick Roelofs en Henri Pol.

Prijsuitreiking burgemeester Bijl

Burgemeester Bijl reikte tijdens dit NK aan alle winnaars de prijzen uit. Het Wilhelmus werd door dweilorkest Dinges ten gehore gebracht, die samen met Twirl United een feestelijk einde aan deze sportief verlopen dag gaven.

NK Koppelsjoelen 2015 Brikkenmikkers Klazienaveen

De uitslagen van het NK Koppelsjoelen

Klasse A

 1. Tim van Sommeren / Ronald Polman
 2. Siem Oostenbrink / Dick Eijlers
 3. Jan Oostenbrink / Sjors Oostenbrink

Klasse B

 1. Jan Klein / André ter velde
 2. Eddy Pas / André van der Aart
 3. Arthur van Ee / Wouter Vincent

Klasse C

 1. Jan Luisman / Bertus van der Heijde
 2. Hennie Huizing / Mieke de Jonge
 3. Wiebe Menger / Heidi Meinders

Klasse D

 1. Piet van de Bulk / Nico Stuut
 2. Harm van der Linde / Jaap Prins
 3. William Leusink / Ineke Heeres

Klasse E

 1. Wijnand Voskuil / Janita Voskuil
 2. Esmé Le Clercq / Amanda Koops
 3. Willy Collij / Rinkje de Jong

Open klasse A

 1. Jan Postma / Kees Bouwman
 2. Ellen Korte / Francis Sanders
 3. Jans Klunder / Petra Mensen

Open klasse B

 1. Ellen de Vries / Ria de Vries
 2. Jan Zwiers / Magda Zwiers
 3. Dicky Stok / Henk Stok

Meer foto’s

Hieronder nog een aantal foto’s van dit fantastische evenement. Klik hier om nog meer foto’s te bekijken.

NK Koppelsjoelen 2015 Brikkenmikkers Klazienaveen NK Koppelsjoelen 2015 Brikkenmikkers Klazienaveen NK Koppelsjoelen 2015 Brikkenmikkers Klazienaveen NK Koppelsjoelen 2015 Brikkenmikkers KlazienaveenNK Koppelsjoelen 2015 Brikkenmikkers Klazienaveen NK Koppelsjoelen 2015 Brikkenmikkers Klazienaveen

Klik hier om nog meer foto’s te bekijken.Back To Top