EEM Groepenkasten

Klazienavener (20) aangehouden na verkeersruzie

politie uniformKlazienaveen – De politie heeft dinsdagmiddag een 20-jarige automobilist uit Klazienaveen aangehouden op verdenking van bedreiging. De man was eerder op de dag betrokken bij een verkeersruzie. Daarbij had hij mogelijk een pistool laten zien.

Agenten kregen dinsdag aan het begin van de middag een melding van een automobiliste uit Emmen. De vrouw wilde invoegen bij een ovonde in het dorp. De Klazienavener in de auto achter haar reageerde hierop nog al boos. Deze automobilist haalde de vrouw uit Emmen vervolgens in en liet een voorwerp zien dat sterk leek op een vuurwapen. Ook maakte de man de nodige dreigende gebaren. Reden voor de automobiliste om de politie te waarschuwen.

Er vandoor

Agenten gingen in het dorp opzoek naar de bewuste auto. Op het Van Echtenskanaal zagen ze dat het voertuig het erf van een woning opreed. De auto stopte en de bestuurder ging er rennend vandoor. Na een zoekactie werd de 20-jarige man gevonden in een achtertuin. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd de automobilist voor nader onderzoek ingesloten. Een vuurwapen werd niet gevonden.

(Bron: politie.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top