EEM Groepenkasten

Klazienavener Youngtimer Vrienden houdt Old- & Youngtimer Meeting

Klazienaveen Old- & Youngtimer Meeting 2017 klazienavener youngtimer vriendenKlazienaveen – De Klazienavener Youngtimer Vrienden houden op zondag 7 mei 2017 voor de eerste keer een Old- & Youngtimer Meeting op het terrein van de IJsvereniging Barger-Oosterveen aan de Veenhoeksweg 56 in Klazienaveen.

Eerste Old- & Youngtimer Meeting

De Klazienavener Youngtimer Vrienden is een soort van opvolger van de Opel Meetings die de afgelopen jaren werden gehouden. Wegens een teruglopende animo heeft de organisatie besloten het over een andere boeg te gooien. De focus ligt nu niet meer op Opels, maar op zogeheten Youngtimers. Op zondag 7 mei 2017, van 9.00 tot 17.00 uur, wordt de eerste Old- & Youngtimer Meeting gehouden, als opvolger van de Opel Meeting.

Alles is welkom

Tijdens deze Old- & Youngtimer Meeting is in principe alles welkom: auto’s, motoren, trekkers, brommers, scooters, elk merk, elk type, noem maar op. Maakt niet uit hoe oud ze zijn, als het maar niet nieuw is. De organisatie hanteert voor de definitie van Youngtimer de minimum leeftijd van 20 jaar, maar uiteraard is een mooie net-niet youngtimer ook welkom!

Tijdens het evenement zijn onder andere Het Keverhuis en Jagersma Miniaturen aanwezig voor de aankleding en verkoop van onderdelen en miniaturen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op:

Facebookpagina van het evenement: Old- & Youngtimer Meeting

Facebookpagina van Klazienavener Youngtimer Vrienden: KlazienavenerYoungtimerVrienden

Gratis entree

Het evenement is gratis voor bezoekers. Deelnemers aan het evenement betalen € 5,00 per auto, ongeacht het aantal inzittenden.

Wat: Old- & Yougtimer Meeting
Wanneer: zondag 7 mei 2017 van 9.00 tot 17.00 uur
Waar: Op het terrein van IJsvereniging Barger-Oosterveen, Veenhoeksweg 24, Klazienaveen

Uitgaan


Back To Top