EEM Groepenkasten

Klazienaveners Brandon en Hennie Scheper in RTL5 My First Holiday

hennie en brandon scheper klazienaveen my first holiday rtl5Klazienaveen – Gisteravond waren Brandon en Hennie Scheper uit Klazienaveen te zien in het RTL5-programma My First Holiday, gepresenteerd door Jamai.

In het programma verrast Jamai 2 koppels met hun allereerste verre reis. Brandon en zijn moeder Hennie Scheper waren nog nooit op vakantie in het buitenland geweest en zijn door Jamai verrast met een luxe cruise door het Middellandse Zeegebied.

Vrijwilliger

De 18-jarige Brandon woont samen met zijn moeder Hennie in Klazienaveen. Brandon studeert aan het Drenthe College in Emmen voor zorgverlener en werkt als vrijwilliger voor De Noorderbrug. Moeder Hennie werkt ook als vrijwilliger en samen moeten ze leven van een uitkering.

Een vakantie zat er dan ook niet in voor Brandon en Hennie, totdat Jamai ten tonele verscheen. “We zijn nog nooit op vakantie geweest, want vakantie is gewoon hartstikke duur. Dus buitenland komt niet aan bod.”, vertelde Hennie. Ook Brandon was nog nooit in het buitenland geweest. Verder weg dan Amsterdam gingen de uitjes van Brandon niet.

Brandon en Hennie naar Mallorca

In de eerste aflevering van My First Holiday! gaan Brandon en Hennie naar Mallorca. Vervolgens genieten ze van een luxe cruise over de Middellandse Zee. De vliegreis beviel Hennie niet. Ze had nog nooit in een vliegtuig gezeten, heeft hoogtevrees en was een beetje angstig, vertelde ze. Tijdens de cruise ging een droom van Brandon in vervulling: zingen voor een uitzinnig cruiseschip-publiek.

Uitzending gemist?

Heb je de uitzending gemist? Kijk hem dan hier terug.

(Bron: RTL5 Uitzending gemist / hunksoptv.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top