EEM Groepenkasten

Klement Special Products Klazienaveen investeert in toekomst

ksp, klement special productsKlazienaveen – Bij Klement Special Products investeert men in de toekomst. Op donderdagmorgen werd er namelijk een gloednieuwe freesbank afgeleverd.

Gespecialiseerd

Klement Special Products, bekend onder de handelsnaam KSP, is een goed geoliede organisatie met uitgekiende en goed doordachte productieprocessen. Centraal in dit bedrijf staan ultramoderne machines en de gespecialiseerde, goed opgeleide vakmensen.

Het specialisme van Klement Special Products richt zich onder andere op het vervaardigen van complexe onderdelen. Dit zijn bijvoorbeeld hydraulische installaties voor de offshore-, elektrotechnische-, en baggerindustrie. Hiervoor kan dit bedrijf een bijzondere hoogwaardige kwaliteit leveren.

Nieuwe freesbank

Om mee te kunnen blijven gaan en om de markt snel en optimaal van goede producten te kunnen blijven voorzien, moest er geïnvesteerd worden. En daarom werd er een splinternieuwe volautomatische freesbank aangekocht. Deze freesbank werd afgeleverd op een vrachtwagen met een grote trailer. Om de machine af te laden, en het voor op het bedrijfsterrein af te leveren, moest er een grote mammoetkraan aan te pas komen. ksp, klement special productsksp, klement special productsksp, klement special productsIn de hal binnen is al een behoorlijke vrije ruimte gecreëerd op de plek waar eerst de oude freesbank stond. Hier krijgt de nieuwe freesbank een mooie plaats binnen het bedrijf.ksp, klement special productsDe mannen die de klus klaarden met uiterst links  Roy Klement. Ten tijde van de werkzaamheden was er een koude snijdende wind, en voordat de mannen begonnen, kregen de ze eerst een heerlijk warme KSP muts verstrekt door Roy.

Contactgegevens:

Klement Special Products b.v.
Koriander 21
7892 AA KLAZIENAVEEN
Tel : 0591 – 31 45 75
Fax : 0591 – 31 35 49

Website:  http://www.klement-sp.nl/
Email:  info@klement-sp.nlBack To Top