EEM Groepenkasten

“Knal ‘m erin” wint 41e Theo Gerth Eindejaarsvolleybaltoernooi

theo gerth einde jaars volleybal straten toernooi klazienaveenKlazienaveen – De afgelopen dagen, van woensdag 27 tot en met vrijdag 29 december, werd de 41e editie van het Theo Gerth Eindejaarsvolleybaltoernooi gehouden. Het toernooi is georganiseerd door volleybalvereniging Hake Tjoba uit Klazienaveen.

Aan het Theo Gerth Eindejaarsvolleybaltoernooi doen families, straten en bedrijven uit de omgeving van Klazienaveen mee. Verdeeld over 11 poules probeerden dit jaar 50 teams zich te plaatsen voor de finalerondes op de vrijdagavond.

Lees ook: Tjoba Theo Gerth Eindejaarstoernooi op 27, 28 en 29 december

Prestigeslag

Naast terugkerende teams van afgelopen jaren mocht de organisatie toch ook weer een paar nieuwe teams verwelkomen. Met als leukste opsteker team “familie Schoonbeek”. Door late afmeldingen waren een aantal poules niet volledig gevuld, met als gevolg een aantal gaten in de programmering. Het toernooi is voor sommige teams een ware prestigeslag aan het worden, extra spelers worden opgeroepen om het team bij te staan tijdens de finale avond. Her en der worden de volleybalregels aan de laars gelapt om zich te plaatsen voor de laatste avond.

Finaleavond

Op de vrijdagavond is er door de 24 teams die zich wisten te plaatsen voor de finaleronde gestreden om de Annie-ten-Velde-wisselbokaal. Deze bokaal werd uiteindelijk gewonnen door team “Knal ’m erin” na een zinderende finalewedstrijd tegen team Steenbok.

Voorafgaand aan de finalewedstrijd heeft de organisatie een donatie gedaan aan de Mytylschool uit Emmen. Deze school houd een inzameling ten behoeve van de aanschaf aangepast vervoermiddel voor de gehandicapte kinderen

Burgemeester Erik van Oosterhout

De teams tot en met de achtste plaats zijn gefeliciteerd door onze burgemeester Eric van Oosterhout, die speciaal voor de uitreiking van de bekers aanwezig was in de sporthal.

Uitslag Theo Gerth Eindejaarsvolleytoernooi 2017

  1. Knal ‘m erin
  2. Steenbok
  3. Familie Freundies
  4. Vereniging AVVK
  5. Familie MAP
  6. De Pietertjes
  7. Janails
  8. Familie Pol
Tripadvisor NL 600x300


Back To Top