EEM Groepenkasten

Knappe prestaties judoka’s Vos in Almere

judovereniging vos klazienaveenKlazienaveen/Almere – De dames junioren en jongens tot 15 jaar van judoclub Vos presteerden bovengemiddeld goed tijdens het Top Judotoernooi in Almere.

Annabel Weber kwam uit in de klasse tot 57 kg en daar was zij zeer goed bezig. Zij won 5 wedstrijden met ippon en scoorde daarmee een 1e plaats.

Floor Maats verloor in de klasse tot 48 kg helaas in de finale van Cacomanolis uit Dordrecht. Zij kwam met een half punt voor te staan maar kon een armklem niet ontwijken en werd 2e.

Lois Klein was in haar klasse weer de grote winnaar. De Nederlands kampioen liet er weer geen twijfel over bestaan dat zij hierin de beste is. Met grote overmacht won zij haar wedstrijden. Ook tegen van van der Heuvel uit Baarn die toch wel de meeste weerstand bood. Klein dus een 1e plaats.

judovereniging vos klazienaveen

Tom Akker was bij de jongens tot 15 jaar weer in zijn element. Goed om te zien dat met zijn wil om te winnen en aanvallend judo hij weer tot een knap resultaat kwam. De finale tegen Rob Kroon uit Soesterberg werd snel met een half punt en houdgreep beslist. Voor Tom een fraai resultaat met de 1e plaats.

judo vos klazienaveen tom akker

Zeer tevreden

Coach Jacob Vos was zeer tevreden. Niet alleen om de resultaten, met 4 deelnemers en 4 prijzen terug naar Klazienaveen, maar vooral ook op de wijze waarop de resultaten werden behaald.

(Foto’s: judovereniging Vos)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top