EEM Groepenkasten

Kom in de Kas 2016: Tuinbouw is Topsport!

Kom in de Kas 2015 KlazienaveenErica – Zaterdag 2 en zondag 3 april is weer het jaarlijks terugkerende Kom In De Kas. Op zaterdag 2 april van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 3 april van 11.00 tot 16.00 uur worden op 10 plekken in het tuinbouwgebied Erica de deuren voor u geopend.

Tuinbouw is Topsport

Tijdens de 39e editie van dit evenement, onder het thema: ”Tuinbouw is Topsport ”, laten de kwekers van bloemen, planten en groenten u weer zien wat er gebeurt achter de grote glazen wanden!

Kom In De Kas 2016 wordt georganiseerd door Promotiegroep Tuinbouw Emmen. De deelnemende kassen zijn: Boerma Chrysantenkwekerij, Polman BV (Tentoonstelling), Van Geel Chrysanten, Gardenpalms, De Frambozentuin, Van Winden Plantjesmarkt, Van Winden Perkgoed , Drenthe Flowers, Kleyn Orchideeën en Meewisse Plants.

Kom in de Kas 2015 Klazienaveen

Kerk in de Kas

Bij Polman BV is een tentoonstelling ingericht over sport. Op zondag 3 april is bij Drenthe Growers aan de Beekweg 40 in Erica “Kerk in de Kas”.

De bloemen, planten en overige producten die bij de tentoonstelling te zien zijn worden vanaf 16.00 uur verkocht. Er zijn diverse leuke en leerzame activiteiten voor kinderen en kunnen ze een leuke prijs winnen met een spannende speurtocht. Uiteraard worden er ook mooie bloemstukken te kopen aangeboden.

Zaterdag om 10.00 uur zal Kom In De Kas 2016 officieel worden geopend door gedeputeerde Henk Jumelet met Rick Koekoek, Nederlands kampioen Bike Trial bij de tentoonstelling aan de Tuinderslaan 31 in Erica.

Kijk voor meer informatie op ww.tuinbouwemmen.nl.

kom in de kas 2016 plattegrond

from to
Algemeen


Back To Top