EEM Groepenkasten

Kom stoepkrijttekening van 8×25 meter maken bij Het Veldhuys

stoepkrijt chalk pixabayKlazienaveen – Op woensdag 3 mei 2017 houdt Het Veldhuys een uniek evenement voor kinderen: samen een stoepkrijttekening maken van 8 x 25 meter!

Het evenement is opgezet door Alida Markies van Het Veldhuys. “Ik wil de mensen graag laten kennismaken met ‘Het Veldhuys’. Dit gaan we doen door een kind weer kind te laten zijn en een grote stoepkrijttekening van 8 bij 25 meter te maken. Deelname is voor iedereen gratis!!!”, aldus Alida.

Stoepkrijttekenen en kennismaken met paarden

“Samen gaan we een tekening maken met stoepkrijt van 8 bij 25 meter.. en we maken er een feestje van, met gratis limonade en muziek. Kom gezellig langs en maak kennis met de paarden Raja, Rambo en Jelle… Wij hebben er zin in… Kom je ook?”

Het maken van de grote stoepkrijttekening is op woensdag 3 mei 2017 van 14.00 tot 16.00 uur op De Kring 3 in Klazienaveen. Bij regen wordt de stoepkrijttekening in een grote binnenruimte gemaakt. Dus weer of geen weer, het gaat altijd door!

Het Veldhuys, Natuurlijk beter…

Het Veldhuys is een plek waar mens en natuur samenkomen en waar kindercoaching met paarden wordt ingezet om kinderen en ouders helpen. Spiegelen met paarden is voor volwassenen de manier om oude patronen en mechanismes te herkennen, om vanuit bewust zijn te kunnen veranderen. Het Veldhuys is een plaats waar mensen weer kind kunnen zijn. Waar kinderen weer leren spelen…

Kijk voor meer informatie op de website www.HetVeldhuys.nl.

Het Veldhuys

De Kring 3
7891 TE Klazienaveen
Telefoon: 06 36326363
Website: www.HetVeldhuys.nl
E-mail: info@hetveldhuys.nl
Facebook: Het Veldhuys

Wat: Stoepkrijttekening van 8×25 meter maken
Wanneer: woensdag 3 mei 2017 van 14.00 tot 16.00 uur
Waar: Het Veldhuys, De Kring 3, Klazienaveen

(Afbeelding: Pixabay)

Uitgaan


Back To Top