EEM Groepenkasten

Komende zaterdag de Tiende Rundeloop in Zwartemeer

drenthe marathon loopfestijn hardlopen running klazienaveenZwartemeer – In Zwartemeer wordt op zaterdagavond 20 juni de tiende editie van de Rundeloop gehouden. De hardloopwedstrijd loopt dwars door het centrum van het dorp en in het buitengebied langs beide zijden van de Runde. De Rundeloop wordt georganiseerd door de Stichting CRT (Cultuur Recreatie Toerisme) Zwartemeer.

Basisscholen

Ook de leerlingen van groepen 6, 7 en 8 van basisscholen De Banier, De Praom en ’t Swarte Meer zijn enthousiast gemaakt voor de Rundeloop door Energy4Kids. Gezonde kinderen geven energie voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Een fantastisch initiatief! Ongeveer 150 kinderen hebben zich aangemeld om ook mee te lopen met de Rundeloop. De aanvang van de jeugdloop is om 17.30 uur. Een aantal straten zullen noodzakelijkerwijs in het dorp afgesloten moeten worden in verband met de Tiende Rundeloop.

5 en 10 kilometer

De wedstrijden over 5 en 10 kilometer beginnen om 19.00 uur. Voorinschrijven kan via www.inschrijven.nl en inschrijven op de wedstrijddag kan vanaf 16.30 uur voor de jeugd en vanaf 17.00 uur voor de 5 en 10 kilometer in de plaatselijke sporthal de Eendracht.Rundeloop 2015

Tripadvisor NL 600x300
Energy4Kids Sport


Back To Top