EEM Groepenkasten

Koningsdag FC Klazienaveen in teken stratenvoetbal- en volleybaltoernooi

fc klazienaveen koningsdag 2018Klazienaveen – Ook in 2018 zal Koningsdag bij FC Klazienaveen weer in het teken staan van het jaarlijkse stratenvoetbal- en volleybaltoernooi, omgedoopt tot Klaverblad Koningsdagtoernooi.

Recreatief

Het epicentrum van het grootse evenement ligt na de fusie een paar meter verderop, de hoofdingrediënten zijn hetzelfde: voetballen en volleyballen met een recreatief karakter.

6 tegen 6

Het voetbaltoernooi wordt gespeeld met 6 tegen 6 (waarvan 1 keeper) op een kwart veld. De organisatie probeert rekening te houden met kwaliteitsverschillen, zodat een ieder op eigen niveau zijn/haar wedstrijden kan spelen. Het volleybaltoernooi kent een recreatief karakter, waarbij het verplicht is om 2 speelsters in het veld te hebben.

Muziek en de 3e helft

Zoals gewoonlijk zal er buiten de wedstrijden om het nodige plezier zijn. De muzikale omlijsting is in handen van DJ Ronald zodat ook de gezelligheid in de derde helft gegarandeerd is. In samenwerking met hoofd- en toernooisponsor Klaverblad zal er voor vertier voor de jeugd gezorgd worden.

Aanmelden

Opgeven kan t/m zondag 22 april door het aanmeldformulier te mailen naar koningsdag@fcklazienaveen.nl. Deelname kost € 10,- en kan voorafgaand aan het toernooi voldaan worden. Het toernooi start omstreeks 09.30 uur.

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top