EEM Groepenkasten

Koningsdag Voetbal- en Volleybaltoernooi bij vv Klazienaveen

klazienaveen voetbal volleybal toernooi 2015Klazienaveen – Maandag 27 april wordt er bij de voetbalvereniging Klazienaveen de tweede Koningsdag groots gevierd met de 30 e editie van het Heigro stratenvoetbal- en volleybaltoernooi.

Met de spanning, inzet en het weer van de afgelopen jaren belooft dit jaar weer een geweldig toernooi te worden. Zo heeft “Substantie!” vorig jaar het voetbaltoernooi voor het eerst gewonnen en won “FC Uhhm” ternauwernood het volleybaltoernooi voor de 5e keer op rij.

5 tegen 5

Het voetbaltoernooi zal als vanouds op kleine veldjes in de 5 tegen 5 vorm plaatsvinden met toepassing van de zaalregels. De wedstrijden van het volleybaltoernooi worden door scheidsrechters van Tjoba gefloten en de teams zijn verplicht om 2 dames op te stellen. Bij voldoende animo zal er binnen het voetbaltoernooi een speciale “35+” categorie in het leven geblazen worden waarbij het recreatieve karakter net iets hoger in het vaandel staat als het sportieve.

Vermaak voor jong en oud

Naast de wedstrijden zal er voldoende vermaak zijn voor jong en oud. Er worden activiteiten georganiseerd voor de kleinsten en er zal een springkussen aanwezig zijn. DJ Ronald Kreeft zal tijdens het sporten de deelnemers en toeschouwers muzikaal warm houden en de dag zal afgesloten worden met een nog nader bekend te maken live optreden. Ook voor de niet-sporters zal overdag en tijdens de derde helft voldoende gezelligheid te beleven zijn.

(Bron: vvklazienaveen.nl)

Sport


Back To Top