EEM Groepenkasten

Kunst in de Kas 2015 Erica trok enkele duizenden bezoekers

busscher drums, klazienaveenKlazienaveen/Erica – De Promotiegroep Tuinbouw Emmen organiseerde namens de tuinders in de gemeente Emmen afgelopen zondag 4 oktober Kunst in de Kas 2015, een kunst- en cultuurevenement dat voor het brede publiek gratis toegankelijk is.

Het mooie weer was ongetwijfeld van invloed op de grote toeloop van het publiek. Enige duizenden bezoekers kwamen met de auto, met daartussen opmerkelijk veel witte kentekenplaten uit ons buurland. Maar het merendeel van de bezoekers kwamen op de fiets, maar dankzij de verkeersregelaars werd het verkeer vrijwel probleemloos in goede banen geleid.

Kunst in de Kas

Dit jaar hadden zes tuinders aan de Beekweg en de Warmoesweg in Erica hun kassen beschikbaar gesteld voor exposities van Kunst in de Kas met een diversiteit aan kunstuitingen waaronder schilderijen, aquarellen, borduurwerken en veel meer.kunst in de kas 2015 Daarnaast waren er optredens en demonstraties van muziekgroepen en gymnasten. Zo was er voldoende ruimte vrijgemaakt voor de optredens van Gymnastiekvereniging Klazienaveen die met hun shows enorm veel publiek trokken. Buiten de kassen konden de bezoekers genieten van onder meer een optreden van de Marching Showband Laus Deo uit Emmen. Een andere publiekstrekker is is steevast het Eemslander Shanty’s en Henk Busscher Drums beiden uit Klazienaveen. De optredens logen er dan ook niet om, en de muzikanten lieten in een geweldig spektakel, telkens een half uur durend, echt van zich horen!eemslander shantys, kunst in de kas 2015eemslander shantys. kunst in de kas 2015busscher drums, kunst in de kas 2015kunst in de kas 2015kunst in de kas 2015Back To Top