EEM Groepenkasten

Kunst In De Kas 2015

kunst in de kas 2014 2015 klazienaveen ericaErica – Zondag 4 oktober aanstaande, van 13.00 tot 17.00 uur, staat het tuinbouwgebied in Erica weer volledig in het teken van Kunst en Cultuur. Dan vindt namelijk alweer de 17e editie van Kunst In De Kas plaats, georganiseerd door Promotiegroep Tuinbouw Emmen. De entree is gratis.

De opening van dit jaarlijkse evenement zal worden gedaan door wethouder René van der Weide. Tijdens de editie van 2015 zullen ruim 50 kunstenaars hun werk in de kassen exposeren. Er zullen diverse schilderijen hangen en beelden van verschillende materialen staan. Diverse kunstenaars zullen aan het werk zijn met bijvoorbeeld schilderen, keramiek, kantklossen, houtsnijwerk en dergelijke. Tevens zijn er diverse bands en koren en overig entertainment voor jong en oud.

De kunstenaars exposeren in de 6 kassen aan de Beekweg en de Warmoesweg in Erica: Drenthe Growers, De Frambozentuin, Van Winden Perkgoed BV, Melenhorst, Stolk Medical Plants en Stichting Papegaaienhulp. Bij sommige van deze bedrijven kunnen ook hapjes en drankjes worden genuttigd.

Kunst In De Kas

Kunst In De Kas is een initiatief om de glastuinbouw onder de aandacht te brengen en bezoekers te laten zien dat hier er het gehele jaar, dus ook in het najaar, erg veel te beleven valt. Het evenement wordt om en om in de tuinbouw in Erica en Klazienaveen gehouden.

Naast het bewonderen van de kunst kunnen de bezoekers ook een kijkje in de kassen nemen naar de snijbloemen, groente en fruit.

Harrie Visser Kunstenaar Emmen Klazienaveen

Uitgaan


Back To Top