EEM Groepenkasten

Kunst In De Kas op zoek naar talent

Kunst in de Kas Klazienaveen Erica 2014Erica – Promotiegroep Tuinbouw Emmen, organisator van het jaarlijkse evenement Kunst In De Kas, is op zoek naar creatief talent.

Dit jaar wordt Kunst In De Kas gehouden op de eerste zondag van oktober, zondag 4 oktober 2015, van 13.00 tot 17.00 uur. De opzet is ongeveer net als in voorgaande jaren, echter zal bij de keuze van artiesten, bandjes, koren en kunstenaars iets meer de nadruk worden gelegd op de regio. De organisatie is derhalve op zoek naar creatief talent uit de regio.

Opgeven voor Kunst In De Kas

Kunstenaars die graag willen tentoonstellen of demonstreren tijdens deze editie van Kunst In De Kas worden verzocht zich aan te melden via het e-mailadres kunstindekas@outlook.com, onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, wat er wordt gedemonstreerd of tentoongesteld, de gewenste ruimte en met hoeveel personen er wordt deelgenomen.

Professionele artiesten kunnen zich middels hetzelfde e-mailadres aanmelden onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, omschrijving van de act en de kosten voor 4 keer 25 minuten optreden.

Kijk voor meer informatie op de website. Opgeven kan ook via het opgaveformulier op de website.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top