EEM Groepenkasten

KZC’08 A1 na een jaar afwezigheid terug in de hoofdklasse

sjo kzc08 a1 promoveert naar de hoofdklasseKlazienaveen – SJO KZC’08 A1 is na een jaar afwezigheid weer teruggekeerd in de hoofdklasse door in de finale van de nacompetitie SC Erica A1 te verslaan.

Op het prachtige sportpark van Drenthina ‘De Oude Ros’ hing afgelopen zaterdag op klokslag 14.30 uur een geweldige sfeer. Veel publiek en knallend ‘vuurwerk’ bij de kraker SC Erica A1 – KZC’08 A1 om een plaats in de hoofdklasse.

Aftasten

De eerste minuten was het voor beide ploegen nog wat aftasten, maar na verloop van tijd kregen beide ploegen wat kleine kansen. Het fysieke SC Erica A1, die veel de lange bal hanteerde, kreeg de eerste kans, maar Justin Schimmel van KZC’08 A1 voorkwam erger. KZC’08 A1, die het moet hebben van combinatie voetbal, kwam beter in de wedstrijd en dat resulteerde in goede mogelijkheden. Tien minuten voor de rust kwam KZC’08 A1 verdiend op voorsprong door goed doorzetten van Jan Roosken en prima binnen schoot 0-1.
Met de 0-1 stand werd er gerust.

Prima overwinning

Na de rust was het KZC’08 A1 wat de wedstrijd dicteerde en weinig kansen meer weg gaf en zelf 2 twee keer scoorde (doelpunten van Jan Roosken en Mike Wilts).

KZC’08 A1 boekte hiermee een prima 0-3 overwinning en keert na een jaar terecht weer terug in de hoofdklasse.

Na terugkomst ging A1 op de platte kar door Klazienaveen, richting Erica om onze tegenstander van die middag op te halen voor een ritje op deze kar.

Bestuur van Zwartemeer bedankt voor de felicitaties en bloemen en Drenthina voor de geweldige ontvangst op hun sportpark. Daarnaast ook een woord van dank aan alle supporters.Back To Top