EEM Groepenkasten

Ladiesnight Bridget Jones’s Baby bij Astra Bioscopen

Bridget Jones's Baby Astra Service Bioscopen KlazienaveenKlazienaveen – Astra Service Bioscopen in Klazienaveen houdt op woensdag 14 en donderdag 15 september weer een Ladiesnight: Bridget Jones’s Baby.

Bridget Jones’s Baby is de film die Astra gaat vertonen op deze Ladiesnight. Zij organiseren beide avonden weer een High Wine met lekkere tapashapjes. Je krijgt een glas witte wijn (droog of zoet), een heerlijke rosé en aan het eind een zachte rode wijn. Bij elk glas wijn worden er bijpassende hapjes geserveerd.

De avond begint om 19.15 uur. De film zal om 20.00 uur starten.

De Film: Bridget Jones’s Baby

‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan… Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…

Reserveren

Reserveren is gewenst en kan via: www.astrabioscopen.nl of bellen met: 0591-312798. Een kaartje kost €16,50 p.p.

Astra Service Bioscopen Klazienaveen 2015 - 02

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top