EEM Groepenkasten

Ladies Night in Astra met de Nederlandse speelfilm Rendez-Vous

film, rendez-vous, ladiesnightKlazienaveen – Er komt weer een Ladies Night in de Astra Service Bioscopen op woensdag 3 juni met de Nederlandse speelfilm Rendez-Vous. We gaan lekker met zijn allen op deze avond picknicken, en er een gezellige avond (nachtje) van maken.

Picknicken

Deze avond gaan we dan ook helemaal in Franse sferen doen. Lekker Picknicken met typische Franse wijnen, stokbroodjes, de Franse kazen en nog veel meer lekkernijen allemaal van Franse komaf.

Rendez-Vous

In Rendez-Vous gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric (Mark van Eeuwen) en hun twee kinderen,
daarvan een chambre d’hôtes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een spannende affaire met één van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke
Michel (Pierre Boulanger). Eric gaat intussen helemaal op in de bouwplannen van aannemer Peter (Peter Paul Muller), maar niet alles in dat prachtige Frankrijk is wat het lijkt… De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie!

Reserveren gewenst

Astra Service Bioscopen
Jonkheer M.W.C. de Jongestraat 15
Klazienaveen

Tel. 0591-312798

Reserveren is gewenst   www.astrabioscopen.nl of per telefoon
Een kaartje kost € 13,50 p.p.

Uitgaan


Back To Top