EEM Groepenkasten

Landelijke première ‘Bloed, zweet & tranen’ ook bij Astra Bioscopen

bloed zweet tranen andre hazes astra bioscopen klazienaveen

Klazienaveen – De bioscoopfilm ‘Bloed, zweet & tranen’ beleeft op maandag 30 maart de grootste landelijke première ooit. Dat meldt A-Film Benelux.

Ruim 130 bioscopen rollen tegelijkertijd met het Tuschinski theater in Amsterdam de rode loper uit voor de première van de film over André Hazes. En dat is een record. De bioscopen die niet
meedoen aan het rode loper-evenement vertonen de film vanaf donderdag 2 april.

André Hazes

Bloed, zweet & tranen is een biopic over het leven van André Hazes. Zijn jeugd tot aan de laatste maanden voor zijn dood komen aan bod. Martijn Fischer, die eerder de legendarische volkszanger
vertolkte in de musical ‘Hij gelooft in mij’, speelt de hoofdrol. Hadewych Minis kruipt in de rol van Rachel.

Tijdens deze avond serveert Astra Bioscopen in Klazienaveen knakworstjes tijden de voorstelling en kost een flesje Heineken € 2,00 i.p.v. € 2,40.

Reserveren is gewenst en een kaartje voor deze voorstelling kost € 9,00 p.p. Reserveren kan via: www.astrabioscopen.nl of bellen met 0591-312798.

Bloed Zweet en Tranen, de film

Met o.a. Martijn Fischer, Hadewych Minis, Fedja van Huêt, Marcel Hensema

Bloed, Zweet & Tranen is een oprecht, emotioneel en humoristisch verhaal over het bewogen leven van Andre Hazes

Bloed, Zweet & Tranen is een oprecht, emotioneel en humoristisch verhaal over het bewogen leven van Andre Hazes. In de film worden de drie belangrijkste fases uit zijn leven verteld; zijn rauwe jeugd en de ontdekking door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren ’60, zijn doorbraak in de jaren ’80 met de hits als Zeg Maar Niets Meer, Een Beetje Verliefd en Ik Meen ’t en zijn moeizame laatste maanden in 2004. In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, de volkszanger van Nederland, nog een keer schitteren in een uitverkochte Arena?

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top