EEM Groepenkasten

Landskampioen te sterk voor DTK’70

de treffers klazienaveen tafeltennis

Klazienaveen – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 uit Klazienaveen heeft afgelopen zondag met 2-4 verloren van landskampioen Enjoy & Deploy uit Zoetermeer. Er zat meer in voor de tafeltennisheren uit Klazienaveen, maar coach Peter Verwey was redelijk tevreden met de twee punten.

De openingspartij ging tussen de beide kopmannen van het team. Michel de Boer verloor in vijf games van zijn Finse tegenstander Olah. Eerder dit seizoen wist hij nog verrassend te winnen van Olah. De partij was het aanzien meer dan waard en bleek de opmaat voor een aantal aantrekkelijke wedstrijden. De zeer jeugdige Roel Bogie van Enjoy & Deploy won verrassend twee partijen. De punten voor Itass DTK’70 werden gemaakt door Michel de Boer en Wai Lung Chung. De laatste won verrassend in 3-0 van Olah, maar verloor daarentegen van Bogie.

Speler en coach Peter Verwey: “We hadden er vandaag een gelijkspel uit kunnen slepen. Het getoonde spel was te grillig vandaag. Hoge pieken en diepe dalen vandaag, maar we staan er prima voor met het oog op de kruisfinales. De komende wedstrijden gaan bepalend worden. “ Itass DTK’70 speelt op 8 maart thuis tegen Smash’70 uit Hattem.Back To Top