EEM Groepenkasten

Lange onderbroek kan aan: Koude nacht op komst!

weerplazaRegio – Doe de lange onderbroek maar aan, want we krijgen een zeer koude nacht tot op sommige plaatsen wel -7 graden vorst.

Vanavond en ook morgenochtend moeten we autoruiten krabben, vooral morgen, en dan voelt de wind ijzig koud aan. Lang zal het winterweer niet duren, want vanaf woensdag wordt het kwakkelweer.

-10 graden

Komende nacht blijft het helder en met een zwakke wind gaat het overal licht vriezen, landinwaarts zelfs matig. De minima komen uit tussen -2 en lokaal in het oosten -7 graden. Aan de grond is zelfs strenge vorst mogelijk, op 10 centimeter hoogte zal de temperatuurmeter dan onder de -10 graden kunnen gaan aantikken. Morgen overdag zal het met het zonnetje erbij wel overwegend droog blijven. Voor de maand november is het extreem koud weer en mede dankzij de lichte wind zal het ook overdag als een stevige vrieskou gaan aanvoelen.

Milder

Woensdag zal de koude lucht verdwijnen en valt er in het westen een enkele bui en wordt het maximaal 4 graden. Op donderdag en vrijdag is het ook een wisselvallig weertype met veel bewolking en soms wat regen. De temperatuur ligt overdag rond 9 of 10 graden en ook ’s nachts blijft het boven nul.

(Bron: weerplaza)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top