EEM Groepenkasten

Langestraat woensdag 24 juni vanaf 8.30 uur gestremd *UPDATE*

jan Roosken, tweewielercentrum, LangestraatKlazienaveen – Van zaterdag 20 juni tot en met zondag 5 juli staat de gemeente Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen worden in onze gemeente verreden, van junioren tot de profs, van tijdrijden tot het BMX gebeuren.

Gestremd

Zoals abusievelijk  vermeld in het gemeentelijk schrijven vindt de start niet om 9.00 uur plaats, maar vanmiddag om 13.20 uur. De opbouw met een tent en een laag startbordes met de bijbehorende wegafzettingen worden op dit moment wel al geplaatst.

Vanwege deze NK kampioenschappen is komende woensdag 24 juni de start van het NK tijdrijden Beloften vanaf de Langestraat ter hoogte van Roosken Tweewielercentrum en Zonlicht. Hierdoor zal de Langestraat gedeeltelijk gestremd worden ter hoogte van het startpodium. De eerste rijder van de NK Beloften zal om 9.00 uur starten. De afsluiting van de Langestraat zal een halfuur voor de start plaatsvinden en zal duren tot een half uur na de start van de rijder die als allerlaatste vertrekt.

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen


Back To Top