EEM Groepenkasten

Leden stemmen definitief vóór de fusie van vv Zwartemeer en vv Klazienaveen

fc klazienaveen logo fusie vv klazienaveen vv zwartemeerKlazienaveen – Maandagavond, tijdens de Algemene Ledenvergaderingen (ALV) van vv Klazienaveen en vv Zwartemeer, hebben de leden bijna unaniem definitief gestemd vóór de fusie.

Fusie(documenten) bekrachtigen

Maandag 29 mei werd bij zowel vv Klazienaveen als vv Zwartemeer een ALV gehouden om de fusie(documenten) te bekrachtigen. Op woensdag 5 oktober 2016 had ruim 86% van de leden van beide verenigingen al vóór een fusie gestemd. Een speciale commissie was in het leven geroepen om de fusieplannen uit te werken. De afgelopen maanden is daar hard aan gewerkt en vorige maand zijn de plannen gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en gepubliceerd in een landelijke krant. Die plannen hebben 4 weken ter inzage gelegen, daarop kwam geen enkel bezwaar.

Lees ook: Ruim 86% stemt vóór de fusie: FC Klazienaveen is een feit

Lees ook: Inloopavond met betrekking tot fusieplan FC Klazienaveen

Inloopavond

Op 15 mei jl. werd nog een inloopavond voor alle leden en belangstellende georganiseerd. Tijdens die avond werd nog in het kort tekst en uitleg gegeven en werd iedereen in de gelegenheid gesteld vragen te stellen en op- of aanmerkingen te plaatsen.

98,9% vóór de fusie

Maandagavond 29 mei 2017 moest nog één horde worden genomen om de fusie van vv Zwartemeer en vv Klazienaveen tot FC Klazienaveen definitief te maken. De leden moesten nog één keer stemmen om de fusie(documenten) te bekrachtigen. Bijna unaniem werd definitief vóór de fusie gestemd. Bij vv Zwartemeer zijn 105 stemmen uitgebracht, waarvan 103 stemmen vóór. Bij vv Klazienaveen zijn 80 stemmen uitgebracht, die waren allemaal vóór de fusie. Dat komt erop neer dat 98,9% van de leden vóór de fusie hebben gestemd. De fusie(documenten) zijn hiermee bekrachtigd en de fusie is een feit.Back To Top