EEM Groepenkasten

Leuke en gezellige Pyjama Party voor kinderen op het Sportlandgoed

Pyjama Party SportlandgoedZwartemeer – Volgende week woensdag wordt er een heuse Pyjama Party voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 8 tot ongeveer 12 jaar georganiseerd op het Sportlandgoed in Zwartemeer.

Kampvuur

Vanaf  10.00 uur is het verzamelen geblazen op het Sportlandgoed. Je brengt je slaapzak en andere spullen naar de tent, en tussen de middag gaan we samen broodjes eten en nadien leuke spellen doen!grote tent sportlandgoed De tentjes worden opgebouwd onder en rondom de grote tent. Voor het avondeten zetten we de barbecue aan en later op de avond gaan ook nog gezellig rond het kampvuur verhalen vertellen. Het spannendste komt als het donker begint te worden: een puzzel/speurtocht in het donker, maar hierna is het echt Pyjama tijd! De volgende ochtend gaan we tezamen ontbijten en voordat je weer vertrekt gaan we nog even weer een paar leuke spellen spelen (meerkamp). Het wordt een gezellig speel- buitenevenement en het meedoen is gratis want het wordt volledig verzorgd door het Sportlandgoed! Op dit moment hebben zich al een tiental kinderen aangemeld en er is nog plaats voor ongeveer 15 tot 20 kinderen.

Gezocht

Gezocht worden nog een aantal vrijwilligers, maar ook tentjes en bijvoorbeeld slaapzakken zijn welkom voor de kinderen die dat misschien zelf niet hebben! Neem a.u.b. contact op met het Sportlandgoed voor meer informatie als u kunt of wilt helpen.

Wanneer: Woensdag 3 augustus, aanvang om 10.00 uur
Waar: Sportlandgoed Zwartemeer
Deelname: gratis, gesponsord door het Sportlandgoed

Meer informatie:

Sportlandgoed

Verlengde van Echtenskanaal NZ 2
7894 EA Zwartemeer
Website: www.sportlandgoed.nl
E-mail: info@sportlandgoed.nl
Telefoon: 0591 314 654

from to
Algemeen


Back To Top