EEM Groepenkasten

Leuke verrassing: “Voor jou van mij”

voor jou van mijKlazienaveen – Deze week werd Carla Post aangenaam verrast toen ze naar het toilet ging bij Astra Service Bioscopen in Klazienaveen.

Carla werkt bij Astra Bioscopen. Na de film ging ze net als anders met haar emmertje sop naar het herentoilet om die schoon te maken. Toen ze binnen stapte, zag ze een leuke verrassing. Ze vond een pakketje van de Facebookpagina ‘Van Mij Voor Jou’ op de wastafel. Carla vond het zo leuk en ze vind het een dusdanig leuk concept, dat ze vond dat het wel een beetje aandacht verdient. Bij deze dus.

Leuk concept

Carla: “Ik vind het een leuk concept en dacht misschien verdient het wel een beetje aandacht. Ik heb het pakketje laten staan, voor een ander om het te vinden.”

Carla heeft na de vondst de bijbehorende Facebookpagina┬áVoor jou van mij opgezocht. “Mensen door het hele land vertellen daar in welke plaats ze hun ‘dropjes’ droppen. Heb nog gekeken of ik kon vinden van wie dit pakketje was, maar heb er niet achter kunnen komen.”

“Veel weet ik er ook niet over, alleen wat op die Facebookpagina staat.”, aldus Carla.

“Voor Jou Van Mij”

Zomaar een cadeautje neerleggen voor een onbekende, zonder er iets voor terug te willen. Dat is het idee achter de Facebook-groep ‘Voor Jou Van Mij’. niet zo lang geleden gestart door Susanne Crombach uit Maastricht, nu al een daverend succes.

voor jou van mijBack To Top