EEM Groepenkasten

Levendig uitgebeeld Kerstverhaal door Klazienaveen

kerststalKlazienaveen – Op zaterdag 19 december staat er een geweldig mooie kerstwandeling op het programma in Klazienaveen. Tijdens deze kerstwandeling zal het kerstverhaal levendig uitgebeeld gaan worden. Via een mooie lichtroute met honderden waxinelichtjes, zal er in groepen gewandeld gaan worden langs de diverse uitgestalde taferelen in het dorp.

Levende Kerststal

Onderweg zijn onder andere uitbeeldingen van Jozef en Maria te vinden, een Romeinse soldaat, een engelenkoor maar ook een kerststal met echte dieren zal niet ontbreken. Ook zullen de Drie Wijzen geschenken uitdelen aan de deelnemers. Tijdens de kerstwandeling zal hoog boven Klazienaveen de ster van Bethlehem uittoren.

U bent welkom vanaf 16.30 tot 18.00 bij de R.K. Henricuskerk aan de Stellingstraat. Vanaf hier worden de mensen in groepen op pad gestuurd via het centrum van Klazienaveen, met als eindpunt het Apostolisch Genootschap. Lanting Reizen verzorgt voor degene die dat willen, gratis vervoer terug vanaf het Apostolisch Genootschap naar de R.K. Henricuskerk.

Door de inzet van de Oecumenische Werkgroep, de vele vrijwilligers, verkeersregelaars en sponsoring door de Plus, BeWeRent, Bakker Bos, de Jumbo, Zonlicht, Slagerij Jellema, de Boni, Colors@Home Wendy, het Kookcentrum en de Noorderbreedte is de deelname aan deze kerstwandeling helemaal gratis en is all-inclusive. Iedereen wordt dan ook van harte uitgenodigd om dit spektakelstuk mee te maken.

Wanneer: zaterdag 19 december vanaf 16.30 uur tot 18.00 uur
Waar: start bij de R.K. Henricuskerk

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen


Back To Top