EEM Groepenkasten

Lezing over aquariumplanten bij AV Minor

aquariumplanten av minor klazienaveenKlazienaveen – Aquariumvereniging Minor houdt dinsdag 14 maart aanstaande een lezing over aquariumplanten in hun clubgebouw aan de Kreeft 28 in Klazienaveen.

Alles over aquariumplanten

De lezing wordt gegeven door Theo Verheij uit Wapenveld. Verheij is een icoon op aquariumgebied en kan je er alles over vertellen. Hij was jarenlang voorzitter van de Nederlandse Bond Aqua Terra (NBAT), de overkoepelende organisatie van Nederlandse aquariumverenigingen. Hij vertelt aan de hand van foto’s en beeldmateriaal op zeer boeiende wijze onder andere hoe planten het beste in een aquarium gedijen. De ene plant heeft kalk nodig, de andere juist weer zuur water. Alles wat van belang is voor aquariumplanten komt tijdens deze avond aan bod.

Gratis entree

De avond begint om 19.45 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Marinus de Jonge op telefoonnummer 06 – 53 81 60 70.

Aquariumvereniging Minor

AV Minor is gevestigd aan de Kreeft 28 in Klazienaveen. Elke donderdagavond en zaterdagmiddag is er inloop voor iedereen. Iedereen is van harte welkom om van de wereld onder water te komen genieten. AV Minor zorgt voor een warm ontvangst en delen graag hun kennis en ervaring.

AV Minor
Kreeft 28, Klazienaveen
Telefoon: 06-53816070 (Marinus de Jonge)
Website: www.aquarium-minor.nl
Facebook: Aquariumvereniging Minor Klazienaveen

Uitgaan


Back To Top