EEM Groepenkasten

Lezing over koffie in Museum Collectie Brands

kopje koffie

Ook in 2019 presenteert Museum Collectie Brands weer een bomvol jaarprogramma met diverse activiteiten. Op zondag 17 februari trappen wij om 14.00 uur af met een echte koffielezing.

Deze lezing zal worden verzorgd door lokale koffie-ondernemer Gilly Lokerse. Na jaren werkzaam zijn te geweest in de koffiebusiness begon hij in 2018 zijn eigen onderneming in samenwerking met Toolbox in het Rensenpark in Emmen. Samen restaureerden ze een 100-jaar oude koffiebrander om een microkoffiebranderij te beginnen. Na heel wat testen om zo de perfecte koffiemelange te creëren, werd een echte Emmense koffie geboren.

Kortom, wie beter dan Gilly Lokerse om te vertellen over dat vertrouwde bakkie troost. Bent u ook zo’n koffieleut of gaat u er graag op uit op de zondagmiddag? Kom dan 17 februari naar Museum Collectie Brands.

Aanmelden

Voor deze activiteit dient u zich vooraf aan te melden door te mailen naar: activiteitmcb@gmail.com. Uw aanmelding is voltooid wanneer u van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen. Beschikt u niet over internet, dan kunt u tijdens openingstijden bellen naar 0591-393400. De entreeprijs bedraagt €6,- per persoon. U kunt op de dag zelf bij de receptie betalen.

Museum Collectie Brands

Herenstreek 11
7885 AT Nieuw-Dordrecht
Telefoon: (0591) 39 34 00
E-mail: mailto:activiteitmcb@gmail.com
Website: www.collectie-brands.nl
Facebook: Museum Collectie Brands

Tripadvisor NL 600x300


Nog geen reacties

Back To Top