EEM Groepenkasten

LHBT+ Emmen e.o. start 2017 met een nieuwjaarsborrel

lhbt emmen eoNieuw-Dordrecht – Op 4 januari is de eerste LHBT+ avond van 2017 en deze willen ze gelijk knallend beginnen met een heerlijk glas bubbels of fris. Samen op 2017 het glas heffen en meteen de voornemens en die van de bezoekers voor het nieuwe jaar benoemen.

De organisatie zou het leuk vinden als de verschillende instanties die hun zaak een warm hart toe dragen hierbij ook aanwezig zijn om deze feestelijke gebeurtenis met ons mee te vieren.

LHBT+ Emmen e.o. is een organisatie die zich inzet voor de LHBT-gemeenschap in Emmen en omstreken. Deze organisatie bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die de kar gaan trekken voor de LHBT+ers.

Eerste bijeenkomst LHBT+

Op 7 december 2016 is de eerste bijeenkomst geweest en hier is zeer positief op gereageerd. Er zijn plannen gemaakt voor de komende bijeenkomsten en activiteiten. Om een goede indruk te krijgen staat er een enquête online op de Facebookpagina LHBT+ Emmen e.o., om de behoeftes van de gemeenschap te peilen. Ook is de organisatie in gesprek met de gemeente Emmen over nieuwe mogelijkheden.

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten? Volg dan de pagina op Facebook. Elke eerste woensdag van de maand om 19.30 uur is er een bijeenkomst voor LHBT+ in het museumcafé van Collectie Brands te Nieuw-Dordrecht. Herenstreek 11, 7885 AT. Aanmelden hiervoor kan via Facebook en zou voor de organisatie handig zijn om zo te weten wie zij kunnen verwachten, maar is niet echt noodzakelijk.

Algemeen


Back To Top