EEM Groepenkasten

Lichtjeswandeling door het Oosterbos

lichtjeswandeling oosterbos staatsosbeheer klazienaveen 2016Klazienaveen – Vrijdag 23 november aanstaande is er weer een lichtjeswandeling door het Oosterbos in Klazienaveen.

In de donkerste tijd van het jaar brengt Staatsbosbeheer licht in de duisternis met deze gezellige lichtjeswandeling. De weg langs verrassende activiteiten wordt aangegeven door een pad van lichtjes, waarlangs de deelnemers kunnen wandelen. Er is ook een mogelijkheid om een lagere route te lopen.

Bak je eigen broodje

Na de wandeling staan koffie, thee en chocolademelk klaar voor iedere deelnemer. Bovendien kunnen de wandelaars een lekker eigen broodje bakken boven het kampvuur.

lichtjeswandeling oosterbos staatsosbeheer klazienaveen 2016

Je kunt starten met de wandeling tussen 18.00 en 21.00 uur bij de Koppelsluis aan de Mr. Ovingstraat 87 in Klazienaveen. Die is gemakkelijk te bereiken via Thee- en Koffieschenkerij De Groene Trambrug. Elke 15 minuten start er een nieuwe groep.

Aanmelden

Wil jij ook meedoen aan deze gezellige lichtjeswandeling? Geef je dan van te voren wel even op via e-mail: f.blaauw@staatsbosbeheer.nl.

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top