EEM Groepenkasten

Liedtiesmiddag, verhalen en liedjes over Drenthe bij Museum Collectie Brands

museum collectie brands nieuw-dordrechtNieuw-Dordrecht – Zondag 25 februari 2018 wordt er een Liedtiesmiddag met verhalen en liedjes over Drenthe door Jans Polling en Isa Zwart in Museum Collectie Brands in Nieuw-Dordrecht gehouden.

Liedtiesmiddag

Jans Polling is bekend door de vele radioprogramma’s die hij sinds 1985 maakt. Daarnaast schreef hij tientallen liedteksten voor Duo Dampo. Isa Zwart is een jonge singersongwriter uit Emmen. Ze won in 2017 het Drents Liedtiesfestival en heeft tevens de publieksprijs gewonnen bij het Europees Songfestival voor minderheidstalen. De Liedtiesmiddag begint om 14.00 uur, de entree bedraagt € 7,50 per persoon.

Koffielezing

Voorafgaand aan de Liedtiesmiddag is er op zondag 4 februari vanaf 14.00 uur een Koffielezing ‘Het Oude Emmen’ door Johan Withaar. Door middel van kaartmateriaal en zeer oude foto’s zal Johan Withaar ons een beeld geven van het ontstaan van Emmen. Johan Withaar is een geboren Emmenaar en de oprichter van de website Historisch Emmen en schrijver van een zestal uiteenlopende boeken met betrekking tot de geschiedenis van Emmen. De entree bedraagt € 7,50 per persoon.

Opgave

Opgave voor beide activiteiten kan telefonisch via (0591) 39 34 00 (tijdens openingstijden) of per mail via activiteitmcb@gmail.com.

Museum Collectie Brands

Herenstreek 11
7885 AT Nieuw-Dordrecht
Telefoon: (0591) 39 34 00
Website: www.collectie-brands.nl
E-mail: info@collectie-brands.nl
Facebook: Collectie-Brands

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top